top of page
H Å N D V Æ R K

Heste har spillet en vigtig rolle i menneskets historie, måske vigtigere end noget andet dyr og har været vores partner i krig, i landbrug, som transportmiddel og ofte som vores mest betroede kammerat. Vi anser stadig i dag vores hest for en partner, selvom de fleste af os ikke som sådan har en praktisk opgave at udføre som partnere. I dag er vi sammen med hestene, fordi det er sjovt, og fordi vi føler os godt tilpas i deres selskab.

 

For at kompensere for al den manglende erfaring i at læse hesten, da vi ikke tilbringer hele dagen i sadlen, må vi stræbe efter at uddanne os, så vi kan blive den mest opmærksomme ledsager, vi kan være for vores hest.

 

Man behøver ikke kende til al teorien for at begynde at forbedre sine evner. Man må dog kende de mest basale aspekter af horsmanship, kropsbevidsthed, anatomi, hestehold generelt og mange andre ting. Samtidig må vi kunne overføre den erhvervede teori til praktisk brug.

 

Den, som er en glimrende bruger af hjælperne og dermed kan kommunikere med hesten, kan sit håndværk indenfor akademisk ridekunst. Han/Hun vil kunne tilpasse uddannelsessystemet til enhver situation og enhver hest, da han/hun ved, at hver dag skal ses på med friske øjne og et åbent sind.

"A balanced body permits a balanced state of mind."

- Sally Swift

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page