top of page
P R A K T I S K
I N F O R M A T I O N

Det er meget vigtigt for mig, at betingelser og forventninger er helt klare forud for, at en proffessionel aftalte indgås. Det er mit mål at sørge for, at du er fuldkommen tilfreds og informeret, skulle du vælge at købe en service fra Contemporary Art of Riding.

 

Rutebeskrivelse:

Nørager ligger 10 km fra afkørsel 34 Hobro N, E45. Man kører mod vest ad Løgstørvej og til venstre ad Hvalpsundvej efter 4 km. Gården ligger for enden af en grusvej langs en lille sø.

 

Parkeringsforhold:

Der er rigeligt plads for parkering med trailer i gården ved Boldrupvej 176.

 

Bankinformation:

Reg.nr. 9805

Konto: 2074065875

Mobilepay: 25364645

N E E D
T O   K N O W

Alt materiale på denne webside er beskyttet af copyright. Vær venlig at respektere det.

 

Intet ansvar tages for nogens imitation af hvad bliver set i videoer, billeder eller som beskrives på denne webside eller som opleves under lektioner, kurser eller demo'er. Ofte kræver det ikke kun erfaring, men en helt speciel mental tilstand. 

 

Contemporary Art of Riding tager intet ansvar for materiel skade, heste- eller personskade, som tilvejekommer under lektioner eller kurser. Jeg vil altid gøre mit bedste for at guide dig og hesten, men ansvaret for begge jeres sikkerhed ligger til enhver tid hos dig. Gør sikkerhed en prioritet ved at tage alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Brug hjelm, sikkerhedsvest og lær at læse din hests signaler så godt som muligt.

 

Vedrørende heste i træning vil dyrelægehjælp altid blive arrangeret i samhør med ejeren, hvis overhovedet muligt. Dyrelægen vil imidlertid blive tilkaldt i en akut situation uden ejerens accept, såfremt jeg ikke kan komme i kontakt med vedkommende.

N I C E
T O   K N O W

Som et etisk kodeks skal hestens velfærd til alle tider sættes over brugen af hesten, og jeg tager mig frihed til at afbryde en lektion, hvis eleven med vilje og gentagende gange sætter brugen af hesten over dens velfærd.

 

Jeg prøver at tilbyde så bredt et spektrum af services som muligt til fornuftige priser. Dette betyder også, at de priser, tilbud og betingelser, som du kan se på denne hjemmeside, ikke er til forhandling.

 

Aflysninger af lektioner eller mini kurser indenfor 24 timer før aftalt tid, bliver opkrævet fuld pris.

 

Aflysninger af kurser, ugeselevpladser eller demo'er indenfor 2 uger før aftalt tid, bliver opkrævet halv pris.

 

Hvis du kommer til Hobro til en lektion, som ugeselev eller til et mini kursus, bliver der stillet en gæsteboks til rådighed, og du må gerne bruge den udendørs ridebane som luftefold, så længe denne ikke er i brug.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page