top of page
O M
C O N T E M P O R A R Y   A R T   O F   R I D I N G

Contemporary Art of Riding er grundlagt ud af en stor passion for og dedikation til den nænsomme uddannelse af ridehesten, hvilket desværre langt fra er en selvfølge.

 

I nyere tid har hesteverdenen distanceret sig fra de klassiske idealer i både positive og negative henseender; set fra hestens perspektiv. Både noget hårdhed og noget blødhed er forsvundet. Lad os få blødheden tilbage!

 

Mit mål er at formidle nærvær, tillid og struktur i skolingen af og relationen til hestene.

 

Hvis man ønsker en sikker, sund og holdbar ridehest, må man uddanne den omhyggeligt med det mål for øje. Man må først og fremmest skabe og vedligeholde glæden ved at bevæge sig sammen. På den måde kan vi begynde "at gøre" ting sammen med hesten, samtidig med at vi formår bare "at være" sammen og til stede. Lige så stille opløses illusionen om, at der er en forskel på de to - "at gøre" og "at være".

 

Det handler om den magiske forbindelse, som alle hestefolk ønsker at opleve. Det handler om dansen og om kentauren. Og det handler om at finde sin egen vej imod det.

"A horse and a person being content and happy while enjoying to do something "ordinary" together, is far from ordinary, in fact it is rare."

- Katrine Buur

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page