top of page
Z U L E M A   V
F Ø D T   2 0 0 7

Zulema er en PRE hoppe, som kommer fra Yeguada Aimaran i Spanien. Hun har en stor del cartujano-blod i sine linjer (75%). Hun er efter Pegaso XX og Moravita. Hun er en sød og følsom hest med et nysgerrigt sind, og jeg overraskes gang på gang af hendes fantastiske evner til at komme omkring sine fysiske vanskeligheder.

 

Zulema er født med cataract (grå stær) på begge øjne og er derfor blind på højre øje og har reduceret syn på det venstre (omkring 60%). Hun bruger sine andre sanser ekstremt godt, men på grund af hendes syn kun er til venstre side, må jeg være specielt opmærksom på asymmetrien i hendes krop.

 

TIL SALG

Zulema kan købes, hvis og kun hvis "hendes" menneske dukker op:) Hun er avlsgodkendt af ANCCE, men har ingen afkom endnu. Hun er redet både i alm. sadel og i damesadel. Hun elsker en tur ud i naturen og er et meget kærligt væsen. Alle falder for hende!

Hun kommer altid galloperende til én på marken. Hun kan sin basis-træning indenfor akademisk ridekunst, jordarbejde, avanceret longering etc.

 

Spørg for pris.

"How would the painter or the poet express anything other than his encounter with the world ?"

- Maurice Merleau-Ponty

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page